Otmičar male Monike uhapšen na groblju i smešten iza rešetaka (foto i video)

Heroji dana u Srbiji su sigurno bračni par Patar i Svetlana Seka Cekić iz Malče koji su danas između 11 i 12 sati otkrili Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, a koji se kod njih krio u pomoćnoj zgradi. Kako su ga videli oni su odmah obavestili policiju koja je otmičara male Monike Karimanović (12) strpala iza rešetaka.

Ninoslav Jovanović se krije već petnaest dana, od 20. decembra kada je oteo Moniku krio se po napuštenim kućama, ali glad ga je naterala da noć između subote i nedelje provede u plevnji (mesto za skladištenje sena) porodice Cekić.

Ja sam ležao na kauču, a Seka je nešto radila. kada sam ga video, nisam znao da je to Ninoslav, nego vidim da se neko mota po dvorištu. Ustanem, izađem i on hoda nekako pogrbljeno, da ga ne vidimo verovatno. On je zapravo pošao u ostavu da vidi da l’ ima suvog mesa i druge hrane. Pogledam ga direktno u oči. On je nešto promrmljao nerazumljivo i nakon toga je pobegao kroz kapiju. Ja sam odmah zvao policiju – priča deka Pera.

Nakon toga „Malčanski berberin“ je lociran na lokalnom groblju. Policajci su krenuli na tamo i sustigli ga.

– Stoj, stani bre – uzvinkuli su policajci, a što su čuli i novinari koji su bili na groblju.

– Ma nije pružao otpor, kakav otpor, on ga nema šaka jada, izgladneo, odmah smo ga uhvatili i stavili lisice na ruke – rekao nam je jedan policajac.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *