Otvoreno pismo premijeru i Vladi Srbije/Slavko Nikić

slavko-nikic-1
piše: Slavko Nikić, podpredsednik UO Srpskih veterana Kosova i Metohije, Kozački pukovnik Ruske federacije

Američki ambasador u Srbiji Makl Kirbi je napokon potvrdio da sam bio u pravu, kada sam u nekoliko TV emisija i javnih nastupa, komentarisao Američko obrazloženje za hapšenje navodnih krivaca za smrt terorista braće Bitići.

Godinama je Amerika, preko svojih glasnogovornika po Srbiji, kao obrazloženje da je neophodno uhapsiti one koji su odgovorni za smrt terorista braće Bitići, to što su oni imali Američke pasoše. U više navrata sam podsetio Američku administraciju, da i oni hapse teroriste, likvidiraju teroriste, koji imaju Američke pasoše. Zašto bi bilo zabranjeno Srbiji da se brani na isti način, na koji se brani Amerika od terorista?

Zašto nije Američki ambasador Kirbi obavestio širu javnost da oni nisu poginuli kao građani Amerike, koji su došli sa dobrim namerama, već kao pripadnici Atlanske brigade, koji su se borili u sastavu terorističke OVK.
Dezinformacije koje premijer Srbije Aleksandar Vučić širi, da bi izazvao mržnju građana, prema policiji, vojsci, kako su oni, teroristi braća Bitići, došli kako bi spašavali Srbe, je tačna isto onoliko, koliko je tačno da su Srbi ubijali decu u kafiću “ Panda “ u Peći.

Kada sam objavio knjigu “ Komandantne ubice “ – Priče iz pakla, i objavio ime i prezime, kao i kompletnu biografiju ubice dece u kafiću “ Panda “ u Peći, nikada više nije spomenuo taj slučaj. Verovatno ima želju da za sve okrivi Srbe, pa se sada ustremio na pripadnike Žandarmerije i pokušava da predstavi branioce otadžbine, kao zlikovce, koji su navodno ubijali nevin narod.

DVE HILjADE kidnapovanih Srba je zaklano na najmonstruoznije načine i niko od njihovih komšija šiptara se nije našao da im pomogne, nego je to “ pripalo “ teroristima braći Bitići. Nisam čuo da je američki ambasador tražio da se uhapse i oni koji su ubijali Srbe, palili njihove kuće, prodavali njihovu krv i organe, ali to me ne čudi od naših “ prijatelja “ Amerikanaca, ali me zabrinjava što tako nastupa i naš premijer, pa čak i preti hapšenjima.
Tužna vest za Srbiju, da je preminuo u zatvoru komandant Vojske Republike Srpske general major Mile Mrkšić je možda i uticalo da agresivno nastupe Američki ambasador Kirbi i “ naš “ premijer Vučić jer je upražnjena ćelija u koju bi “ trebalo “ po njihovoj želji popuniti novim srpskim mučenikom, kojeg bi vratili, kao i mnoge Srbe, mrtvog u limenom sanduku.

UPOZORAVAM državu Srbiju, a posebno premijera Aleksandra Vučića, da ukoliko krene u hapšenje navodnih krivaca za smrt terorista braće Bitići, pozvaću Srpske veterane, sve Srbe sa prostora Kosova i Metohije, sve Srbe iz Srbije, Srbe iz Republike Srpske, Srbe iz Crne Gore i sve prosrpski orjentisane Srbe na planeti, a posebno pripadnike Žandarmerije, policije i vojske da zajedno pružimo otpor izdajničkoj vlasti koja se dodvorava našim krvnicima poklanjanjem nevinih Srpskih glava.
Aleksandre Vučiću, ukoliko ne budeš prestao sa ovom politikom, koja je za Srbiju najtragičnija i samoubilačka, kakva se ne pamti u Srpskoj istoriji, pokazaćemo ti da se ne plašimo ni tebe niti tvoje “ pretorijanske garde „, a ja ću kao i 1998 i 1999 biti u prvom redu, a Ti ćeš isto kao i 1999 biti u svom udobnom stanu ili negde daleko sakriven. Što se tiče onog što nama Srpskim patriotama svakodnevno prete nesrbi, Vladimir Vukčević i Bruno Vekarić, to postiže kontra efekat, a za vas smo sve hrabriji i opasniji.

 

4 Comments

  1. odgovor na pitanje zašto Srbiji nije dozvoljeno da se od terorizma brani kao i SAD je prost. Spram cara i tropar. Ja kao građanin ne mogu da očekujem iste privilegije kao i borci svih ovih ‘naših’ nedavnih ratova. nekad su te privilegije auto od gradonačelnika povodom odlaska u Hag, nekad zatvor, a nekad i državna penzija. Ja sam ipak da se sve ubice sa Srpske strane pohapse i drže, pa može i u našim, zatvorima. To je pitanje bezbednosti srpskih građana a ne međunarodna politika ili ideologija.

  2. odgovor na pitanje zašto Srbiji nije dozvoljeno da se od terorizma brani kao i SAD je prost. Spram cara i tropar. Ja kao građanin ne mogu da očekujem iste privilegije kao i borci svih ovih ‘naših’ medavnih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *