Perišić: Nisam bio član JUL-a

Bivši gradonačelnik Niša, Zoran Perišić demantovao je na današnjoj sednici Skupštine grada Niša glasine da je nekada bio član Jugoslovenske levice koju je predvodila supruga Slobodana Miloševića, Mirijana Marković. Perišić je sada šef odborničke grupe Srpske napredne stranke. Njega je „napao“ odbornik Branislav Jovanović, prvi čovek Narodnog pokreta Srbije.

zoran-perisic
Biuvši gradonačelnik Niša, Zoran Perišić

Mislim da je sramota da takav čovek, koji je zadužio grad za 50 miliona dinara, bude direktor Kliničkog centra u Nišu i koji je za svog mandata zaradio četiri stana. Nisam ja bio član JUL-a – rekao je za govornicom Jovanović i naveo lokacije gde se nalaze ta četiri stana.

Perišić je rekao da Jovanovićev „uspeh u gradnji hiljadu ulica i slično“ niko ne veruje.

Nisam bio član JUL-a, a i da jesam ja se toga ne bi stideo. Ako iko ima valjan dokaz, ja sam spreman da se politički izolujem. To koliko ste uradili, pokazali ste sa svojom jadnom grupom 24. aprila na izborima i mislim da je vas istorija prepoznala i definisala – rekao je Perišić. On nije demantovao da nema četiri stana.

gradjanin.rs

5 Comments

  1. Bane Jovanović,nekada predsednik O.O G-17+,kasnijeURS,je svojevremeno zbog nesuglasica iz,tadašnjeg,G17+,izbacio dotičnog gos.Perišića. Nije mi jasno šta seru i jedan i drugi,nema neke velike razlike između njih.

    1. A , po Vama bi trebale sekire da rade ?
      Onako , „kumovski“ …
      PS. Ako postoje „brljotine“ – valja uključiti „KANCELARIJU KRSTĆ …i sin“ … na sve strane

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *