Pijan pucao Magnumom u auto dok mu je prijatelj bio za volanom?

Izrešetan automobil Reno 19-Evropa nađen u Ulici Ljubomira Nikolića na Delijskom visu u Nišu uznemirio je danas duhove u gradu. Neki mediji su plasirali tekst i uz prefiks „misterija“ jer na mestu gde je ostavljen ispred zgrade broj 15 nije bilo čaura, a niko od komšija nije čuo pucnje iz revolvera. Mnogi su pak mislili da su meci u automobilu izraz „upozorenja“, da je pucano iz heklera, ali nije tako.

Foto detalji tokom istrage oko Renoa 19

Prema navodima bliskim istrazi, ovaj događaj je očigledno rezultat jake alkoholisanosti trojice muškaraca iz Niša koji se odlično poznaju. Oni nemaju kriminalni dosije, a jedan od njih se teretio za privredni prestup. Incident s pucnjima u automobil se dogodio oko ponoći između 8. i 9. marta.

Iako je u startu, na licu mesta nezvanično izračunato 14 rupa od metaka, kasnije se došlo ipak do brojke od devet hitaca u automobil.

Oni su ceo dan pili i bili u jako alkoholisanom stanju. Onda je došlo do nekakve svađe tako da je u auto pucao jedan od dvojice drugara dok je vlasnik vozila sedeo za volanom. Vidi da je pucano iz revolvera, pretpostavlja se iz Magnuma 357. Ta scena se dogodila u Nišu na mestu Široke padine, u naselju Delijski vis. Izvršen je pretres u domovima sve trojice, ali pištolj nije nađen, kaže nam jedan od ljudi koji je blizak istrazi.

Vlasnik je tako pijan kasnije dovezao auto ispred kuće, ali nije mogao na vidnije mesto da ga ostavi, a gde su ga komšije zatekle ujutru i zvale policiju. Ova trojica drugara imaju od 45 do 50 godina starosti, a protiv njih će verovatno biti pokrenuta prijava za ugrožavanje bezbednosti.

N.M./M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *