Piksi dočekuje Radnički u Kini – javnost „ljuta“ što ide i ćerka Radana Ilića

Fudbaleri Radničkog otpočeli su u subotu pripreme za nastavak sezone, trenutno treniraju na Čairu a već u nedelju ih očekuje putovanje u Kinu. „Real sa Nišave“ odigraće dve utakmice na turneji, prvu u četvrtak 21. januara protiv dvanaestoplasiranog Lajoning Honguna u Šantou. A tri dana kasnije odmeriće snage sa Gvanžua RF, koji se nalazi poziciju ispod u kineskom šampionatu . Gvanžua sa klupe predvodi proslavljeni napadač reprezentacije Jugoslavije i rođeni Nišlija, Dragan Stojković Piksi, koji je baš u Radničkom počeo svoju blistavu karijeru.

Radnički-2

Nakon gostovanja u najmnogoljudnijoj zemlji, uslediće pripreme u Sloveniji, Milan Rastavac će na turneji u Kini poverenje ukazati sledećim igračima:

Aleksandar S. Jovanović, Andreja Apostolović, Miodrag Todorović, Nikola Mitrović, Radoš Bulatović, Darko Bulatović, Marko Tomić, Vladimir Đorđević, Miloš Krstić, Saša Marjanović, Nikola Ašćerić, Petar Đuričković, Aleksandar Mršević, Vladimir Bogdanović, Marko Blažić, Nemanja Lakić Pešić, Aleksandar M. Jovanović, Marko Mrkić, Mladen Mitrović, Miloš Petrović i Krstić Petar.

Radnicki

Pored azijskog, Radnički je ostvario proboj i na afrički kontinent. Tim sa Nišave uspostavio je saradnju sa najuspešnijim klubom Afrike Asante Kotoko SC, ekipa iz Gane važi za najuspešniji tim Afrike u prošlom veku sa podrškom od preko 10 miliona navijača. Saradnja će se sastojati od razmene igrača kao i odigravanja prijateljskih mečeva. Već u toku proleća Ganjani će odmeriti snage sa niškim timom na Čairu.

A.Ilić

Putuje i ćerka predsednika kluba Radana Ilića

Radnički-prozivka
Radan Ilić – prvi s desna

Na put će očigledno krenuti i ćerka predsednika kluba Radana Ilića koja je najavljena u ovoj „ekspediciji“. To možda nikome ne bi „bolo oči“ da, kako piše „Žurnal“ nije bilo mesta za neke igrače Radničkog. Kako navodi ovaj dnevnik, Ilić je rekao da ona odlično zna engleski jezik te će biti od koristi na putovanju, a i medijima će slati slike iz Kine. Ako ima mesta, a putuje o svom, odnosno tatinom trošku, onda ovoj odluci možda i može da se progleda „kroz prste“.

Gradjanin.rs

2 Comments

  1. Bahato, zaista bahato… Nije mi jasno kako mu je to uopste palo na pamet i kako nije predvideo ovakvu reakciju javnosti. Cerka prevodilac, nije nego… Naviklo bre sve to mufte, direktorka doma pravi racun od 250.000, onaj ne izlazi iz sluzbenog, onaj iz PIA postavlja za nacelnicu svoju zenu, koja zaposljava svoju kozmeticarku, sad ovaj ce vodi kcer u Kinu… Alooooooooo imate li bre vi uopste meru ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *