Piksi produžio ugovor sa Gvanžuom na još četiri godine

Naš proslavljeni fudbaler, a sada sve uspešniji trener Dragan Stojković Piksi ostavio je sjajan utisak u Kini gde će ostati i narednih godina.Gvangžu R&F je i zvanično produžio saradnju sa srpskim trenerom, prenosi sajt www.reprezentacija.rs.

Dragan-stojković-piksi
Dragan Stojković Piksi

Posle neizbrisivog traga koji je ostavio pre svega kao igrač, a onda i kao trener Nagoje u Japanu, Dragan Stojković Piksi nastavlja u istom stilu i u Kini.

Piksi još od prošle sezone vodi tamošnju ekipu Gvangžu RF, a s obzirom da su svi u klubu oduševljeni učinkom ekipe pod njegovim vođstvom, odlučeno je da se Piksiju ponudi novi ugovor.

On ga je juče i potpisao, pa će njegova vernost ovom klubu trajati sve do 2020. godine. Prema tom sporazumu, godišnje bi mogao da zarađuje pet miliona dolara, ako bi se ostvarili svi ugovorom predviđeni bonusi.

Podsetimo, Piksi je u prošloj sezoni uspeo da spasi Gvangžu F ispadanja iz elitnog društva, a ove sezone je njegov tim u gornjem delu tabele, i ne samo to, igraju dopadljiv, atraktivan fudbal, sa dosta golova.

U Gvangžuu su uvereni da će Piksi uspeti da igru ovog tima još više unapredi u narednim godinama, mi mu to takođe želimo.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *