Planirani prekid vodosnabdevanja u delu ulice Kralja Stefana Prvovenčanog zbog popravke vodovodne mreže

Radovi i kvarovi koji danas (ponedeljak, 27.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

KVAR NA MREŽI U ULICI KRALJA STEFANA PRVOVENČANOG

Voda na površini asfalta, nužan je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice od benzinske pumpe (skretanje u ul. Lole Ribara) do semafora sa ul. Sedmi juli (kod crkve Sv. Luka).

POPRAVKA MREŽE U ULICI JOVANA RISTIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića.

KVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar je na potisnom cevovodu, potreban je iskop u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

POPRAVKA VEZE U MIRNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop kolovoz-asfalt u Mirničkoj ulici, kod broja 1/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mirničkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU JELAŠNICA

Voda puni priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Jelašnica, u ul. Srpskih prosvetitelja, kod broja 28. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Srpskih prosvetitelja.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama: Sime Dinića, Kosančićevoj i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Sečanica, prema školi i na još par lokacija. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Lalinac i naselja Gornja Vrežina.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *