Po prvi put u Nišu: Takmičenje roditelja u prostiranju bebinog veša – bira se mis i mister beba

Svi roditelji koji se prijave za učestvovanje na manifestaciji opštine Medijana pod nazivom „Za bebu više“ moći će da učestvuju na takmičenju u prostiranju veša, a biće izabrana mis i mister beba. Ova interesantna manifestacija održaće se u ponedeljak, 2. oktobra 2017. godine sa početkom u 12 sati u Parku Svetog Save. Prijave se vrše na licu mesta, a svi koji misle da njihove bebe mogu da ponesu ulogu mis ili mistera, mogu da se prijave na licu mesta pre akcije.

slobodna ilustracija foto: M.S.

Osim atraktivnog takmičarskog planiran je i bogat vanscenski program u vidu radionica sa animatorima i maskotama, crtanje po licu, izrada dečijeg tatua, frizura za princeze, modeliranje balona, igre sa klovnovima…Biće postavljen poligon sa gusenicama za provlačenje i puzanje po puzlama, dvorac za igru najmlađih, autostaza i druge zanimljive animacije za najmlađe, navode u opštini Medijana.

Biće održano takmičenje u prostiranju dečijeg veša, modna revija beba i izbor za mis i mistera bebu. Za najbolje takmičare i brojne učesnike obezbeđene su vredne nagrade. U programu mogu da učestvuju deca starosti do osam godina,a svi zainteresovani za takmičenje treba da dođu pola sata ranije pre početka manifestacije.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *