Počela „Medijanina letnja žurka“ – Od „bombona“ do čarobnjaka

Deca svih uzrasta uživala su prvog dana u programu koji im je za ovo leto pripremila Gradska opština Medijana.

160621-medijana-zurka

Dečiji letnji program na bini u Parku Svetog Save otvorili su zanimljivi likovi omiljenih crtaća i filmova za njamlađe. Na pozornici pesma i igra najboljih drugara detinjstva.

Oko pozornice štandovi na kojima najmlađi uče da budu kreativni i vredni. Kućica Medijanica i drugari pripremili su niz zabavnih igara koji će se smenjivati iz subote u subotu. Osim programa koji će se odvijati na bini mališani imaju priliku da nauče nove tehnike, kao što su pravljenje „bombone u bombonici“, „personalne čokoladice“, „crtanje po licu“, „lopte od stiropora“, „čarobni štapići, mačevi i krune“, i druge.

Punktovi su koncipirani kao zabavni i obrazovni, sa ciljem da deca nauče da naprave nešto za svoju sobu, kutak za igru ili proslavu. Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri. Svake večeri popunjavaju po jednu karticu, ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče.

Letnji, tradicionalni dečji program u organizaciji Gradske opštine održavaće se svake subote, do 9.jula kada će najboljima biti uručene nagrade.

Pa, vidimo se draga deco 25. juna u 19:30!

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *