Počelo okupljanje ispred Niške televizije – protesti svaki dan u 12 sati

Ispred Niške televizije počela je da se okuplja jutros grupa Nišlija koji su, kako kažu, protiv loše sprovedene privatizacije ovog medija. Danas je poslednji dan po kome će ova televizija raditi u punom sastavu i normalnom radnom vremenu. Od danas će funkcionisati po redukovanom sistemu.

ntv

Ova grupa predvođena profesorom Đokicom Jovanovićem i Sašom Kostićem, prvim ljudima Udruženja predsednika skupštine stanara najavljuju svakodnevne proteste u 12 sati ispred ove televizije, ali zahtevi i dinamika okupljanja će tek biti zvanično objavljena.
Saša Kostić kaže da je cilj da se procedura privatizacije Niške televizije „zamrzne“ i da se pokuša pretvaranje Niške televizije u regionalni servis.

Inače, jutarnji program NTV-a je bio pun poziva građana koji proterstvuju zbog gašanja televizije, a najjasniju poruku je dao jedan od gledalaca koji je zamolio voditelje da 10 sekundi ćuti. režija je pustila spot iz serijala „Vruć vetar“- „A, sad adio“, a jedan od gledalaca je poslao crni šampanjac. Niška televizija se prodavala za 75 hiljade evra, a sledi drugi krug prodaje gde će koštati duplo manje.

M.S.

4 Comments

 1. NIKADA,NIŠTA,NIKOME NIJE POKLONJENO, POGOTOVO NE OD BEOGRADSKE CENTRALNE VLASTI!!! ONI SU UVEK, I NADALJE ĆE GAZITI NIŠ, ZATO ŠTO IM JE ON JEDINA I PRAVA KONKURENCIJA! BORBA, BORBA, I JEDINO BORBA, ALI DRUGIM METODAMA… NADAM SE DA ĆE OVO,POSLEDNJE U NIZU,PONIŽAVANJE NAS NIŠLIJA BITI INICIJALNA KAPISLA POČETKA FORMIRANJA VELIKOG OPŠTENARODNOG POKRETA NIŠLIJA I GRADJANA JUGO-ISTOČNE SRBIJE!

  1. Ukoliko i nadalje ćutimo i trpimo, onda su u pravu i treba da nas nema, da nestanemo. Zato svi ispred TV NIŠ svaki dan u sve većem broju

  1. Našao si koga ćeš da moliš , aman !!!!
   Molim te , od sada pa nadalje i ubuduće budi „GRADJANIN iz SELA Niš !!!!
   Administrator Niškog „gradjanin“-a to zahteva !!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *