Pokret DJB traži Bulatovićevo izvinjenje Nišlijama

Pokret Dosta je bilo u Nišu zatražio je u saopštenju da se gradonačelnik Niša, Darko Bulatović izvini Nišlijama zbog niza izjava koje je dao u Jutarnjem programu Niške televizije.

Oni navode da bi prvo trebalo da se izvini zbog izjave većnika Grada Niša koji se u ime vlasti javio uživo u program i „optužio“ NTV da sprovodi kampanju protiv Gradske toplane.

Na pitanje o visokim računima Toplane, naš gradonačelnik je izjavio da nisu problem računi, i da je sve to na šta se građani žale potrošeno, već da su problem plate koje su male. U ime svih građana, kojima je čast od sendviča bliža, želimo da stanemo u odbranu građana, i osudimo ove insinuacije gradonačelnika. Plate svakako jesu problem. Problem, koji je još jedna od onih magijskih pojava za kadrove naprednjačke vlasti, na koju gledaju kao nešto poslato sa neba, na šta niko od smrtnika ne može uticati. Međutim, tvrditi za građane da im se čini da je račun veći samo zato što je plata mala, nije na nivou gradonačelnika jednog ozbiljnog grada, saopoštio je ovaj pokret koji u gradskom parlamentu ima četiri odbornika.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *