Polusezonske karte već od 750 dinara

FOTO: fcradnicki-nis.com
FOTO: fcradnicki-nis.com

Fudbalski klub Radnički rešio je da obraduje sve koji žele narednu polusezonu da provode na stadionu Čair. Za one koji nisu obezbedili sezonske karte obezbeđene su polusezonske utakmice za mečeve kada je Radnički domaćin.

Za južnu tribinu potrebno je izdvojiti 750 dinara, a za istočnu ili zapadnu po 1.500 dinara.

Prodaja vaučera za polusezonske karte trajaće od 17.februara do 25.februara na biletarnici hale Čair (od 10h do 18h).

Svako ko kupi vuačer moći će da ga zameni za polusezonsku kartu danima kada je planirana prodaja karata za prvu utakmicu na stadionu Čair koja će biti odigrana 8. marta sa Radom.

Jedna osoba može kupiti kartu za drugu osobu ili više njih samo pod uslovom da donese ličnu kartu ili neki drugi dokument osobe za koju kupuje jer polusezonska ulaznica glasi na ime i prezime vlasnika.

Pri preuzimanju karata neophodno je da se pojavi osoba na koju glasi polusezonska ulaznica, da bi se izbegla bilo kakva mogućnost malverzacije.

Svi oni koji ne budu u prilici uoči prve utakmice da preuzmu svoje polusezonske, moći ce to uraditi pred bilo koju sledeću utakmicu tokom prolećnog dela sezone, na blagajnama stadiona.

Radnički misli i na lepši pol pošto će za sve dame biti besplatan ulaz tokom cele prolećne polusezone.

Kao i do sada važiće akcije koje Radnički ima. Za učenike osnovnih škola u akciji „Đački jug“ obezbeđen je besplatan ulaz na južnu tribinu uz pokazanu đačku knjižicu, ali samo u prisustvu roditelja ili staratelja koji kupuje kartu (ili poseduje sezonsku/polusezonsku) za ovu tribinu. Jedan roditelj ili staratelj može uz svoju kartu uvesti najviše dvoje dece.

Za sve starije od 65 godina Radnički je obezbedio besplatan ulaz na zapadnu tribinu uz pokazivanje lične karte na ulazu radi potvrde.

Za najmlađe, decu do 10 godina, obezbeđen je besplatan ulaz na svim tribinama stadiona u prisustvu roditelja ili staratelja.

[TEKST PREUZET SA ZVANIČNOG SAJTA FK RADNIČKI]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *