Pošteni Nišlija prijavio da je pronašao zlatnik u česnici

Posle lomljenja česnice od 50 kilograma u parku Sveti Sava koju je pripremila opština Medijana, zlatnik nije pronađen. U stvari, niko nije prijavio da je našao ni jedan od tri zlatnika. Ipak, posle tri dana, u zgradu opštine je došao pošteni Ivan Stefanović iz Rentgenove ulice u Nišu, da prijavi „zlatan pronalazak“.

Predsednik opštine Medijana Milan Krstić i Nišlija Ivan Stefanović

On je našao zlatnik u česnici koju je na Badnje veče darivala Gradska opština Medijana. Stefanović je danas došao u opštinu da bi se kako reče, i pohvalio i zahvalio na predivnom poklonu.

Presrećan sam! Supruga me je odgovarala da ne idem po mećavi, ali ja je nisam poslušao. Bilo je strašno hladno, gužva, ali sam nekako došao do parčeta česnice. Stavio sam pogaču u džep, i tek kada sam došao kući imao sam šta da vidim. Zlatnik je bio tu, kaže Stefanović.

Srećnog Nišliju primio je i predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić. On je Stefanoviću zahvalio što je po velikom nevremenu i hladnoći odlučio da podeli radost Badnje večeri sa svojom opštinom i što je došao u Gradsku opštinu Medijana da pokaže pronađeni zlatnik.

Inače, u jutarnjem programu, Televizije Belami javila se još jedna gledateljka koja je kazala da je takođe pronašla zlatnik u Medijaninoj česnici. Njeno ime nam nije poznato, kao i ime trećeg Nišlije koji je pronašao zlatnik. Gradska opština Medijana poziva i njih da se jave.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *