Povređene Nišlije u udesu kod Ohrida prebačene u Skoplje

Tročlana porodica iz Niša koja je doživela jutros saobraćajnu nezgodu kod mesta Slivovo, nedaleko od Ohrida u Makedoniji prebačeni su na traumatološko odelenje u Skoplju, saopštila je za “Gradjanin” pomoćnica dežurnog lekara u bolnici “Sveti Erazmo”, nadomak Ohrida gde su prvo bili smešteni.

udes
foto: Kanal 5

Nismo uspeli da saznamo prezime porodice, ali jesmo da je dete staro pet godina u ovom udesu prošlo sa povredama koje nisu opasne po život dok su prema nezvaničnim informacijama roditelji teško povređeni. U Gradskjoj bolnici “8.septembar” u Skoplju nismo uspeli da saznamo kakvo je zdravstveno stanje roditelja „jer takve informacije daju samo bliskim rođacima“.

Dete jeste van životne opasnosti, ali su roditelji zbog težine povreda prebačeni u Skoplje, najverovatnije na traumatološko odelenje – rečeno nam je kratko u bolnici “Sveti Erazmo” u Ohridu.

“Kanal 5” je danas izvestio da je porodica iz Niša doživela saobraćajnu nesreću kod Ohrida, ali bez bližih informacija što je stvorilo strah svih koji su svoje najbliže jutros otpratili u ovo makedonsko letovalište.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *