Predstava „Priča se po gradu“: Komedija o tračevima, prijateljstvu i ženskoj solidarnosti

Predstava ,,Priča se po gradu“ biće izvedena pred niškom publikom 20. aprila u 20 časova. Tekst i režiju predstave  potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji poznate firme GMR.

Ova intrigantna komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da preokrene živote čak četiri žene naglavačke… Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža… Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje. „Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ljubavi, prijateljstvu i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Cena karte je 1.200 dinara. Karte se mogu kupiti radnim danima od 10h do 20h na blagajni pozorišta.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *