Predstavljanje Udruženja mladih АзБуки

U Deli prostoru u Nišu juče je održano predstavljanje Udruženja mladih АзБуки povodom projekta „Šareno, čisto, veselo – zdravo!“ koji se realizuje uz podršku Resurs centra „Edukativni centar – Kruševac“, a u okviru programa „Mladi su zakon – Ministarstvo omladine i sporta.

Аzbuki
Udruženje је najavilo je aktivnosti koje će realizovati pomoću mladih članova, aktivista i saradnika, a koje imaju za cilj da naglase značaj recikliranja, zaštite životne sredine, uređenja javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme, organizacije aktivnosti za mlade u tim prostorima kao i podizanje svesti o važnosti kvaliteta i čistoće pomenutih površina.

Lokacije na kojima će se odvijati projektne aktivnosti su u parkovima Svetog Save, u Čairu, parku na Trgu Aleksandra Karađorđevića i ispred Gradske kuće. Pored akcija u parkovima, projekat će se realizovati i kroz organizovanje zanimljivih radionica za mlade. Saradnici udruženja na projektu su Dom učenika srednjih škola, Dom Duško Radović, Prehrambeno- hemijska škola i Umetnička škola iz Niša. Kao jedna od prvih aktivnosti u nizu, planirana je edukativna radionica u Domu učenika srednjih škola u četvrtak 17.9. sa početkom u 20 časova, a zatim i u Domu Duško Radović, 21.9. u 17 časova.

gradjanin.rs
.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *