Predstavnici “Grupon“ iz San Franciska u Nišu

Potpredsednik kompanije “Grupon“ iz San Franciska i serijski preduzetnik u oblasti visokih tehnologija Hong Bui u potrazi je za talentovanim developerima i programerima koji bi radili u njihovoj kancelariji u Berlinu. Tim povodom sa njim se sastao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, a najavljeno je da će sutra biti organizovan neformalni koktel u Kupina bioskopu.

ntv snimak1
Jedan od prvih developera za kompaniju Apple, a trenutno viši potpredsednik “Grupona“ u Niš je došao, kaže, nakon preporuka koje je čuo u Evropi i Americi. Hong Bui ovde je u potrazi za talenovanim ljudima koji bi radili u kancelariji “Grupona“ u Berlinu.

Da ovde ima talenata u oblasti informacionih tehnologija uverio se i sam. Bojan Babić je jedan od IT profesionalaca koji već neko vreme radi u kompaniji Grupon u San Francisku.

Dolazak serijskog preduzetnika Honga Bui-ja organizovala je kompanija “Clean Earth Capital“ iz koje kažu da ova poseta predstavlja polaznu tačku za buduće događaje i posete našem gradu radi uspostavljanja kontakata sa lokalnim talentima. I gradonačelnik Niša Zoran Perišić se nada da će ovakvih poseta od strane stručnjaka iz IT oblasti biti još.

Svi developeri i programeri koji su zainteresovani za rad u kompaniji “Grupon” mogu poslati svoj cv još danas na mejl office@cleanearthcapital.com. Oni koji budu izabrani imaće intervju u petak a istoga dana biće organizovan i neformalni koktel u Kupina bioskopu.

Izvor: Niška televizija

1 Comment

  1. Čekaj, bre. Pa, da li školujemo našu pametnu decu da svoju sreću nađu u Srbiji? Da li ih školujemo da daju doprinos Srbiji? Zašto ih bacamo u inostranstvo? Nisu nam dragi? Ne trebaju nam? Trebaju nam Periša i njegova nepismena kamarila? Njih krmimo i obilato plaćamo. A, za najškolovanije među nama – nema ni posla, ni plate. Nema ni mesta u Srbiji. Vlast svojom politikom čini neopisivo veliki zločin nad sopstvenim narodom i nad sopstvenom mladošću. Sramota: školovana deca su dobra za “Grupon“ i Nemačku, za Srbiju nisu dobra. Svaka zrela nacija neguje svoju intelektualnu elitu kao malo vode na dlanu. A, mi? Negujemo nepismene parazite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *