Prekid vodosnabdevanja u delu centra zbog radova na magistralnom cevovodu

INTERVENCIJA NA MAGISTRALNOM CEVOVODU U ULICI KEJ 29. DECEMBAR

U toku su neodložni radovi na magistralnom cevovodu na uglu ulica Kej 29. Decembar i Mačvanske. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 13 sati na širem prostoru. Bez vode ili sa smanjenim pritiskom je deo centra i korisnici od Trga Pavla Stojkovića nadalje ulice prema Bubnju, ulica Dimitrija Tucovića, deo naselja Ledena Stena, Minovo naselje, ulice oko starog groblja i još neke.

NASTAVAK RADOVA U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Prethodnog dana je izvršena popravka dela priključne veze u ulici Zdravke Vučković, kod broja 29. Danas se nastavljaju prethodno najavljeni radovi i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

RADOVI NA MREŽI U ULICI KEJ 29. DECEMBAR

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju šiber ventila na uglu ulica Kej 29. Decembar i Mačvanske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje ili smanjeni pritisak u mreži do 15 sati, na prostoru od Cvijićeve ulice do spomenika Šabanu Bajramoviću, na platou kod Oficirskog doma.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u Ajdanovačkoj ulici, kod broja 5a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ajdanovačkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U BUGOJNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potrebno je raskopavanje zbog zamene prvog ventila u Bugojničkoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Bugojničkoj ulici.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u ulicama: u naselju Nikola Tesla, u Niškoj 38, u Niškoj Banji, u Tošketovoj 46, u naselju Dolac i selu Divljana. Popravka prvog ventila obavljaće se i na Mramorskom brdu, kod firme “Messer“. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

19.04.2023.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *