Prekid vodosnabdevanja u delu Jugovićeve ulice zbog curenja vode

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Jugovićevoj ulici bb. Usled obimnog curenja voda je zatvorena na uglu ulica Jugovićećeve i Topličine, kao i na uglu ulica Obilićev venac i Jugovićeve. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jugovićevoj ulici, i moguć prekid u Topličinoj i delu ulice Obilićev venac.

RADOVI NA MREŽI U ULICI VLASTIMIRA ĐUZE STOJILJKOVIĆA

Nastavlja se intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Vlastimira Đuze Stojiljkovića od prethodnog dana. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vlastimira Đuze Stojiljkovića, i moguć prekid u okolnim ulicama.

RADOVI U ULICI BULEVAR SVETOG CARA KONSTANTINA

Voda curi na magistralnom cevovodu DN 500, u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina, na putu za “Nissal“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA U ULICI DOBRILE TRAJKOVIĆ

Radovi na priključnoj vezi u ulici Dobrile Trajković, kod broja 3. Zbog priključka moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dobrile Trajković.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u selu Čokot – u Mramorskoj ulici 24, u selu Gornje Međurovo – u ul. Sretena Mihailovića bb, u selu Lalinac – u ul. Niškoj 21, u selu Mezgraja – Maršala Tita 43, u selu Trupale – ul. Knjaza Miloša. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *