Prekid vodosnabdevanja u Donjem Matejevcu zbog kvara na vodovodnoj mreži kod benzinske pumpе

Radovi i kvarovi koji danas (sreda, 15.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u Donjem Matejevcu kod benzinske pumpe, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova vodovodnoj mreži u ulici Carigradskoj u Niškoj Banji, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI FILIPA FILIPOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Filipa Filipovića br. 32, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je preikd vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U LAPOVAČKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Lapovačkoj 36, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU PALjINA

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Paljina u blizini rezervoara, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u vodosnabdevanju u ovom selu do 15 sati.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *