Prekipelo mu: Građanin upao u Skupštinu Niša i prekinuo sednicu! (VIDEO)

Građanin Niša, Mile Stamenković, a u narodu poznatiji pod nadimkom Mile Šištavac, upao je danas u 9:13 u Skupštinu grada Niša i prekinuo je zasedanje. Predsednik Rade Rajković je posle Stamenkovićevog monologa dao 10 minuta pauze dok se ljuti građanin ne smiri. Stamenković je bio sa još jednim licem na balkonu koje se nije ovako javno obratilo javnosti.

Stamenković je, na početku svog monologa, kako nam prenose pojedini iz sale, podržavo rad gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića. Onda je po svemu sudeći navodio neki svoj problem, ali nepovezano što se i na snimku može videti, a tiče se nekog lokala ili stana. Spominjao je zelenaše i „problem porodice Stajić“, potom ženu koja je skočila sa trinaestog sprata“…

Mile Stamenković je pre godinu dana na sličan način prekinuo jutarnji program Niške televizije, a pre deset godina je isto tako uleteo u skupštinu, ali u donju salu, dok se sada obratio s balkona.

Pored Stamenkovića, levo se nalazi N.Panić koja je pokušavao da ga smiri, a ne osoba s kojom je Stamenković došao u skupštinu

Pre deset godina, Mile je ušao ovde pored obezbeđenja, došao pred govornicu i vikao. Sada je znao da obezbeđenje neće da ga pusti, tako da je otišao gore (na gornji sprat) u poresko, pa je odatle ušao na balkon, kažu iz obezbeđenja.

Rajković je posle reakcije obezbeđenja, nastavio sednisu Skupštine grada Niša.

M.S.

Video upada Stamenkovića od pre deset godina: autor Bane Ignjatović, firma Sout Media

4 Comments

    1. @ Bane :
      Neću da gledam You tube , samo mi reci molim te , da li se možda nešto promenilo na BOLJE ?
      Očigledno je gos-n Mile ne vidi nikakvu razliku a možda mu je sada još lošije /ne mislim zdravstveno , već ekonomski/, nego pre 10-ak godina ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266