Premijer Vučić: Nema izbora još najmanje šest meseci!

-Moja odluka je da u ovom trenutku ne idemo na vanredne parlamentarne izbore u naredna tri četiri pa i šest meseci-rekao je večeras premijer Srbije Aleksandar Vučić u emisiji „Teška reč“ televizije „Pink“. Ova odluka premijera Srbije sigurno će se reflektovati na jug Srbije koji se nalazi u teškoj privredno – društvenoj siutuaciji, a postojala su nadanja da bi se, ipak, nešto izmenilo u slučaju raspisivanja vanrednih izbora čije se raspisivanje „tiho“ najavljivalo.

Vucic-u-poseti-fabrici
Premijer Vučić u poseti fabrici Džonson elektrik u Nišu

On je u emisiji rekao da je Vladi Srbije ostalo još mnogo toga da uradi do kraja godine i u prvoj polovini sledeće godine „tako da je njegova odluka da ne raspiše izbore“.

-Moj posao je da donosim odluke u korist građana. Krenuli smo u reformu javnih preduzeća, „Srbija gas“ ne duguje ni jedan jedini dolar za isporučeni gas. Platili smo dugove, ove godine ćemo da platimo još dugova „Gaspromu“, ove godine smo napravili rekord u Kolubari i da bi smo finalizovali privatizaciju, potrebno je da nemamo izbore najmanje još meseci-rekao je Vučić i dodao da se „ne plaši izbora“ jer ima podršku od 54 odsto građana.

Građanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *