Premijera komedije ‘Waj Faj’ povodom jubileja rada glumaca Ivane i Rikija Nedovića

Premijera urnebesne komedije “Waj Faj“, povodom 35 godina profesionalnog rada glumaca Ivane i Miroljuba Nedovića Rikija, biće izvedena u utorak, 3. aprila u niškom Narodnom pozorištu od 20 sati. Prva repriza predstave je u subotu, 21. aprila od 20 sati.

Prema rečima autora, predstava nosi podnaslov “Made in Niš“ (II deo), kao logičan nastavak života porodice Panić(tipične niške porodice, tipične srpske porodice, danas i ovde).

Sa podjednakom dozom humora, likovi su smešteni u drugačiju životnu situaciju.

Ja bih ovaj komad nazvao i “istinita komedija”. – navodi autor i reditelj predstave Miroljub Nedović Riki.

Danas, kada je preko 300 000 mladih otišlo van zemlje, u Srbiji ostajemo mi matori (roditelji), da sa svojom decom komuniciramo samo preko interneta (Waj Faja).

Pritisnuti svojom borbom za egzistenciju, uporedo brinemo i za sopstvenu decu, koja svoj dom i porodicu, zasnivaju negde tamo, u tuđem svetu.

Na prvi pogled, predstava deluje kao teška drama, a nije. Naprotiv, ova predstava je komedija likova, karaktera, situacije, dijaloga, kao uostalom i gotovo sve predstave sa našeg repertoara. – dodaje Riki.

Ovo je 25. premijera po redu, u sopstvenoj produkciji scene “Off Teatar“, koja postoji 31. godinu i beleži preko 1000 odigranih predstava i gostovanja u zemlji i inostranstvu (Francuska, Nemačka, Švedska).

U predstavi igraju: Ivana Nedović, Snežana Petrović, Miroljub Nedović i Miroslav Jović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta. Rezervacije na telefon 018/ 245 472.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *