Preminula i druga sestra iz saobraćajne tragedije u Knjaževačkoj ulici

Dvedesetčetvorogodišnja devojka, teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Knjaževačkoj ulici, preminula je noćas u Kliničkom centru u Nišu.

Knjaževačka ulica

Ona je operisana, ali organizam nije izdržao njene povrede. U ovoj tragediji odmah na licu mesta poginula je njena sestra (27), a vozač koji je na njih naleteo vozilom „Opel astra“ je teško povređen. U ovom udesu poginuo je i stariji Nišlija (82) koji se našao na putu nekontrolisanog vozila.

Dve sestre su stajale na autobuskom stajalištu u Knjaževačkoj ulici kada je prekjuče na njih s kolovoza naleteo vozač u „Opel astri“. Udario biciklistu, starijeg Nišliju koji je izdahnuo na licu mesta.

Jedna sestra(27) je preminula jedna sestra. Druga je operisana i bila je na aparatima do 02,00 jutros kada je preminula. Policija je izvršila uviđaj i očekuje se saznanje zašto je vozač „Opel astre“ naglo skrenuo s kolovoza i izazvao ovakvu tragediju.

M.S.

1 Comment

  1. @ avet . Hajde bre napiši mi od koga je dobio dozvolu ,baš me zanima kako je regulisao korišćenje javnog dobra-javne povšine i koliko za to plaća.Mi koji kroz registraciju vozila plaćamo sve dažbine pa i korišćenje javnih puteva i trgova ni za pet minuta ne smemo tamo parkirati vozila ako ne plaćamo parkirna mesta ili enormne kazne za prekršaje best custom essay

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *