Preminuo brat ubijene Gordane u kafiću „Mali Pariz“

Goran Radosavljević (42) iz Raške, rođeni brat ubijene Gordane koju je usmrtio bivši muž Miša Jovanović (57) usmrtio sa nekoliko hitaca iz pištolja u kruševačkom kafiću „Mali Pariz“ preminuo je noćas od povreda u Niškom Kliničkom centru.

Radosavljević je tog 13. septembra sedeo u kafiću sa sestrom Gordanom i Jovanovićem koji je odjednom izvadio pištolj i prvo ubio bivšu ženu, a onda pucao u glaviu i njenom bratu. Kasnije je seo u automobil i na putu nza Čačak voio suprotnim smerom gde je u poslednjim momentima izbegnuta tragedija. nakon toga je zaustavio automobil i pucao sebi u glavu.

Navodno je pre toga rekao u kafiću da će pored žene i njenog brata da ubije čak i decu.

Nakon sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent G.R (42), koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja, bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, noćas je, nažalost, u 03:50 sati, podlegao povredama, saopšteno nam je u Upravi Kliničkog centra u Nišu.

Miša Jovanović je, kako su otkrili mediji, svoj krvavi pir počinio jer se nije pomirio sa činjenicom da ga je supruga Gordana ostavila dva meseca ranije.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *