Preminuo niški reper Goran Ilić Čoni

Niški reper, Goran Ilić Čoni (40) preminuo je u nedelju oko 16,30 sati popodne na Klinici za anesteziju i intenzivnu negu u Nišu. On je 22. februara zadobio teške povrede u požaru u svom stanu kada mu je izgorela majka Vera.

Požar je tada izbio rano ujutru u zoru u Ulici Milana Rakića 1a kada je Čoni pokušao da spase majku od vatrene buktinje, ali nije uspeo tako da su ga vatrogasci našli polumrtvog odmah iza vrata stana na poslednjem spratu zgrade.

Njemu je tada izgorelo lice i nagoreli su disajni putevi što je značajno uticalo da Ilić izdahne na klinici jer po rečima lekara to su izuzetno bile teške povrede. On je preko 40 dana bio na aparatima za disanje, ali organizam nije izdržao tako krupnu povredu u požaru.

Vatra je tog jutra buknula u trenutku kad su majka i sin spavali. Vera je potpuno izgorela u svom krevetu, a Goran je nađen bez svesti u hodniku kraj vrata. Pretpostavlja se da je on iz svoje sobe krenuo po nepokretnu majku kako bi je izneo na sigurno, ali se nagutao dima i u hodniku je pao u nesvest.

Ilić je bio niški reper koji je u svojim pesmama i You tube objavama ukazivao na probleme u društvu. Bio je radnik komunalnog preduzeće „Medijana“. U naselju Palilula sve komšije su tužne zbog smrti ovog momka koji je poznat po tome što je pomagao mnogima u poslovima kao što su unošenje ogrevnog drveta, uglja, kupovine lekova, odlazaka u samouslugu i slično.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *