Pretučena Nišlijka pokušala da se ubije

Nepomičnu Nišlijku D.R.(24) je 18. jula pronašlo je četvorogodišnje dete nakon što je prebio muž, a ona pokušala da se otruje. Četvorogodišnje dete je pozvalo baku, msajku D.R. koja je pozvala Hitnu pomoć. Sve se dogodilo prepodne u Mramorskoj ulici u Nišu.

Pre toga, ovu nesrećnu Nišlijku je prebio muž S.M.(30) koji je posle zlostavljanja jadne žene otišao iz njihovog doma. Policija traga za njenim suprugom jer je u bekstvu, potvrđuju iz policije.

On je došao kod žene i deteta zbog nekih razmirica da bi odjednom počeo da je udara telefonom. Toliko je udarao aparatom da je pukao u paramparčad. Nakon toga je udarao pesnicama, šutirao je gde je ona pretrpela krupne povrede. Kada je otišao, ona je uzela antidepresive i progutala šaku ovih medikamenata. S. M. je otišao s lica mesta, a dete je pronašlo majku i pozvalo baku koja u blizini stanuje, kažu nam iz istrage.

U policiji dodaju da se za S.M. intenzivno traga.

Mi intenzivno tragamo za osobom muškog pola koja se tereti za nasilje u porodici – rekli su nam u policiji.

Kako se nezvanično saznaje, žena D.R. je puštena iz Kliničkog centra na kućno lečenje.

Radmila Vesković iz Udruženja Fenomena koja se bori protiv nasilja kaže da se se pre nego dođe do ovakvih slučajeva, sve žene mogu javiti na broj telefona 0800 350036.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *