Preventivno protiv poplava – akcija čišćenja Gabrovačke reke

Gradska opština Medijana, kao društveno odgovorna lokalna samouprava realizovala je akciju čišćenja priobalja Gabrovačke reke, koja ima za cilj poboljšanje komunalne slike na svojoj teritoriji.

Reč je čišćenju korita Gabrovačke reke, od pruge do ušća u Nišavu. To radimo preventivno, kako ne bi došlo do plavljenja okoline. Naime, mi smo prošle godine u novembru čistili Gabrovačku reku i ove godine nije bilo nepredviđenih situacija – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Akcija je realizovana u saradnji sa Kazneno-popravnim zavodom u Nišu i Javno komunalnim preduzećem „Mediana“. Gabrovačka reka protiče kroz gusto naseljeni deo Niša, te je neophodno da bude uređena, napominje Kocić uz zahvalnost KPZ-u i komunalcima koji su bili angažovani na ovom poslu.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. „To radimo preventivno, kako ne bi došlo do plavljenja okoline. Naime, mi smo prošle godine u novembru čistili Gabrovačku reku i ove godine nije bilo nepredviđenih situacija“ – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.
    I Kocić li je „zaglavio“ u bajbok ? „Gradjanin“ nije objavio tu vest !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *