Prevezivanje vodovodne mreže u Njegoševoj ulici

Ekipe će izvoditi radove na prevezivanju vodovodne mreže u Njegoševoj ulici. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u Njegoševoj na potezu od ulice Vojvode Gojka do Stanoja Bunuševca do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU STEVAN SINĐELIĆ

Ekipe niškog vodovoda nastavljaju radove na vodovodnoj mreži u Bulevaru Nikole Tesle u blizini naselja Stevan Sinđelić. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLJUČNIH VEZA U NIŠKOJ BANJI

Kvarovi na priključnim vazama u Niškoj Banji. Ekipe će raditi na popravci kvarova u Sinđelićevoj ulici kod brojeva 5 i 45 i u ulici Gorana Nikolića br. 2. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U JELAŠNICI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Solunskih Junaka bb u selu Jelašnica, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA PRIKLJUČENJU KORISNIKA U SJENIČKOJ ULICI U NASELJU DONJI KOMREN

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju radove na priključenju korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren. Usled ovih radova neće biti obustave vodosnabdevanja.

NASTAVAK RADOVA NA POPRAVCI PRIKLJUČNE VEZE U SUPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac kod trafoa, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *