Prijava protiv Nišlije koji je zgrozio decu i roditelje na Bubnju

Roditelji koji su u četvrtak 12. jula popodne izveli decu u spomen park Bubanj užasnuli su se prizorom čoveka koji je bio na obodu šetališta, svukao gaće i masturbirao naočigled mnogobrojne dece. Jedan od roditelja Nišlija M. T. je pozvao policiju koja se stvorila u roku od pet minuta, ali nije privela ovog perverznjaka. Prekršajna prijava je podneta protiv muškarca sa inicijalima S.G.

foto: Bojan Petrović Keba

U spomen parku Bubanj sa ženom i decom, sve uredno pokošena trava sve čisto i tako dalje, tek nailazi bitanga bolesna i počinje da masturbira pored auta, kao krije se kao ne! A, Bubanj pun roditelja sa decom i mi to videli, zvali policiju i policija došla za 5 minuta. Znači, zamislite bolesnika! I nisu ga uhapsili nego samo zapisali i onda otišli, a on posle par minuta ode u šumu i opet posle par minuta u kola i ode – napisao je ovaj uznemireni Nišlija na jednoj od društvenih mreža.

U policiji su nam potvrdili da je lice legitimisano i da je protiv njega podneta prekršajna prijava za krivično delo nepristojno ponašanje i vređanje morala.

Mi imamo prijavu od 12. jula oko 20 sati. Lice je legitimisano i protiv njega će biti podneta prijava – rečeno nam je u policiji.

Da ovo nije usamljeni slučaj, svedoče i neki studenti iz Niša na društvenim mrežama koji kažu da se jedno lice „često mota u Tvrđavi kod mosta u Rovčetu i skida farmerice i gaće ispred studentkinja“.

Ma kakav Bubanj, pre mesec i po dana vraćam se sa posla i prolazim Dušanovom sa strane gde je kafana Dušanov konak , par metara ispred. Dečko rekla bih najvise 40 god. preko ulice pored auta stoji, svega metar i po od trotoara skinutih gaća i podignute majce isto masturbira i zove prolaznice. Nisam mogla da verujem da to može da se desi. Da je neko toliko bolestan – napisala je komentar jedna Nišlijka.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *