Prinudna naplata izvršitelja za sve ako ne plate dug „Parking servisu“ do 30. jula

JKP „Parking servis“ – Niš pozvalo je danas preko medija sve građane koji imaju neizmirena dugovanja na osnovu dnevnih karata, da svoj dug izmire do 30. jula 2016. godine jer će, kako se navodi u saopštenju, preduzeće u suprotnom biti prinuđeno da pokrene postupak prinudne naplate. Kako saznajemo, vozači duguju ovom preduzeću sumu koja se meri milionima dinara jer su se mnogi dugovi nagomilali tako da ovo upozorenje predstavlja čin pre utuženja. U ovom javnom preduzeću su nam naknadno saopštili da građani na osnovu neplaćenih karata za parking u poslednjih godinu dana duguju ukupno oko 30 miliona dinara.

Parking-1
foto: gradjanin.rs

Kako bi izbegli dodatne troškove, koji nastaju u postupku izvršenja kod javnog izvršitelja, pozivamo vas da se informišete o vašem dugovanju i isto izmirite, najkasnije do 30 jula 2016. godine.JKP „Parking servis“ Niš se zahvaljuje svim građanima koji redovno plaćaju svoje parking mesto, poručuju preko medija iz ovog preduzeća.

Sve informacije građani mogu da dobiju u Korisničkom servisu JKP „Parking servis“ – Niš koji se nalazi u ulici Orlovića Pavla 24 (kod Keja), od 08 do 19 časova ili pozivom na broj telefona 018/517-778 od 08 do 14 časova.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *