Problemi vodovoda u naselju Šljaka u Nišu najveći problem (VIDEO)

Veliki broj meštana naselja „Šljaka“ primljen je danas u velikoj sali gradske opštine Crveni krst. Primio ih je predsednik prof. dr Miroslavom Milutinovićem. Jedan od meštasna Aleksandar Krstić, rekao je da je u ovom naslje porskanje cevi ogroman problemm i zatražio kopletnu rekonstrukciju vodovodne mrže u naselju.

Mi imamo veliki broj male dece. Kada se kvar dogodi, zovemo i po mtri četir dana das dođu da saniraju to, jer ima veliki broj kvarova u gradu. nekada beu vode ostanemo i po nekoliko dana tako da taj problem mora de se reši je3r gotovo u svakog drugog dana pokune po neka cev zbog zastarelosti – rekao je Aleksandar.

Naši sugrađani su još jednom podsetili predsednika na svoj problem sa vodosnabdevanjem. Naime stalne havarije i pucanja cevi u ovom naselju otežavaju snabdevanje zdravom pijaćom vodom.

Predsednik Milutinović je obavestio prisutne građane da je opština mnogo puta insistirala kod JKP Naisus i JP Direkcija za izgradnju grada da se konačno reši ovaj problem, te je naglasio da će narednih dana izvršiti novi pritisak na nadležna preduzeća da se ovaj problem i konačno reši.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanja Gradske opštine Crveni Krst

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *