Promocija novih dresova i akcija Radničkog „Radnički je ljubav Niša“

„Radnički je ljubav Niša“ još jedna je u nizu akcija koju organizuje FK Radnički u cilju povezivanja kluba sa svojim sugradjanima i lakše i bolje interakcije kluba sa njima. FK Radnički i KMF Radnički će 1. septembra od 18 časova odigrati revijalnu utakmicu na Trgu kralja Milana.

160901-radnicki

Raduje nas činjenica da je porodica Radničkog bogatija za novog člana. Svesni smo da je svaki početak težak i da je podrška najvažnija, pa ovim gestom želimo da pokažemo da smo uz naš klub malog fudbala od samog početka. Sve akcije koje organizujemo imaju isti cilj – socijalizaciju kluba i druženje sa Nišlijama, rekla je na pres konferenciji u Medija centru portparolka FK Radnički Niš Sanja Mirković.

Nišlije će biti u prilici da pored promocije najmladjeg člana porodice „Radnički“ i pored dobre i kvalitetne prijateljske utakmice, u trajanju od 2×15 minuta, premijerno vide i nove Hummel-ove bele dresove koje će fudbaleri Radničkog nositi u nastavku sezone.

Naš klub malog fudbala postoji nešto više od mesec dana. Srećni smo zbog podrške kluba i ovakvih aktivnosti koje na najbolji mogući način prezentuju ono što radimo, kazao je trener i osnivač KMF Radnički Niš Nenad Veljković.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *