Promocija „Ženske straže“ niške autorke Dijane Đorđević

Nišlijka Dijana Đorđević predstaviće svoj roman „Ženska straža“ u sredu 27. februara od 20 sati u kafeu „Dnevna soba“ koji se nalazi u ulici Svetozara Markovića 14a.

Dijana Đorđević

Nakon romana, „Iskrivljenja sećanja“ koji predstavlja lepu zbirku koja nam na jasan i duhovit jezik govori o svetu u kome živimo, o mladosti i ljudskoj prirodi Dijana se čutalačkoj publici u Srbiji predstavlja i romanom „Ženska straža“ koji je 2018. godine izdala Otvorena knjiga.

„Ženska straža“ je prema oceni čitalačke publike knjiga koja vas od prvog momenta „uvuče i drži vam pažnju“ sve to zahvaljujući autorki koja kroz svoje novo delo „povezuje moderan i realan svet i ono što žene žele i za čime tragaju“.

O romanu „Ženska straža“

Naizgled miran i opušten život Lenke, junakinje romana, biva izmešten iz toka, zbog čudnih okolnosti koje je uvlače u svet sajber kriminala i mentalnog nasilja.

Zašto mora da beži iz zemlje, koristeći pomoć ljudi kojih bi se ranije klonila, otkrijte u novom dinamičnom romanu: Ženska straža.

Autorka o sebi kaže da je ponosna mama, prijatelj, parner, profesor i pisac.

Na trećoj promociji u Nišu, koja će biti održana u sredu 27. februara od 20 sati, govoriće autorka kao i Maja Nikolić – moderator književne večeri.

B.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *