Prosidba pred 5.000 navijača (video)

Na današnjoj utakmici 36. kola Superlige Srbije je viđena lepa, ali nesvakidašnja slika. Hrabri Martin Ugrinovski zaprosio je svoju curu Miljanu Milenković pred oko pet hiljada navijača. A na oduševljenje svih, a ponajviše Martina, Miljana je rekla „da“.

160516-prosidba

Nakon meča popričali smo sa hrabrim momkom, koji nam je otkrio kako je došao na ovu ideju.

Miljana obožava Radnički i stadion Čair, tako da mi je pala na pamet ideja da je zaprosim na stadionu. Nisam znao kako će sve to izgledati ni tačno kada će se odigrati, ali sam znao da želim da to bude na utakmici Radničkog i Partizana, počeo je Ugrinovski.

Kako je Miljani rođendan za pet dana, Martin je odlučio da spoji lepo i korisno i priredi joj najoriginalniji rođendanski poklon koji će pamtiti do kraja života. A njegov gest izazvao je oduševljenje navijača.

Kada sam stao na centar terena srce mi je kucalo 200 na sat, ali je osećaj bio izvanredan drago mi je da su navijači prihvatili sve kako treba i uključili se u moj gest, dali su mi veliku podršku. Sada kada je prihvatila, mogu reći da sam najsrećniji čovek na svetu kada je ona pored mene, kaže Martin Ugrinovski.

A kako je sve to izgledalo pogledajte u video snimku ispod.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *