Protestima se priključila i poznata lica Niša – evo i koja? (FOTO)

Studentskim protestima u Nišu koji traju svakodnevno od ponedeljka su se priključila poznata lica iz javnog života grada. Mi smo zabeležili samo neke od njih koji su juče prošetali gradom u znak protesta protiv premijera i još neimenovanog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

U koloni koja je krenula s Trga kralja Milana, a potom Obrenovićevom i Dušanovom ulicom pa sve do Bulevara Nemanjića, mogao se videti Boban Arsenijević, profesor Filozofskog fakulteta, Saša Živić, poznati pedijatar, glumci Dragiša Veljković, Marinković sa koleginicama, nekadašnji lider Srpskog pokreta obnove Miodrag Stanković Uča, ali tu je za malo iznenađenje biciklom bio I advokat Stanoje Đurić, odbornik u četiri mandata u Skupštini grada (danas nije politički angažovan), kao i deo udruženja boraca ratova…

Baklja je brzo ugašena (klik za uvećanje)

To je ono što smo amaterski pokušali da snimimo, a viđeni su i pojedini profesori drugih fakulteta koji su šetnjom iskazali svoj stav da ne priznaju rezultate predsedničkih izbora. Tu su se našli i neki raniji odbornici Srpske radikalne stranke.

U Dušanovoj ulici je bila upaljena jedna baklja, ali na insistiranje velike većine iz kolone odmah je ugašena.

M.S.

 

9 Comments

 1. Sta je bilo Gradjanine, nije ti se dopalo on o sto sam napisala. Znaci ima selekcije… ne objavljujes sve… Bravo demokratijo. Vazno da CVETKO PRVI iliti Vojkan STEP moze uvek da se oglasi. Osim kad ne trcka za Cirkom…

 2. Sem profesora Arsenijevića koji je jedan veliki autoritet (u najboljem smislu te reči) i kao čovek i kao predavač – svi ostali su suvišni, naročito onaj nesrećni Uča. Nacionalistima ali i žutajcima ovde nije mesto!

  1. I oni su gradjani Srbije, samo da se ne mesajuu organizaciju to je bitno i da ne nose stranacka obelezja.

  1. @Milica…

   I u vreme S.M su i deca bila na ulici !
   Deca su „krenula“ na vreme , da ih „svetla budućnost ove države“ ne iznenadi … Ako smo , mi stariji, omanuli – ne moraju i oni !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *