Protestna poruka: Toalet papirom na „Parking servis“

Udruženje predsednika skupština stanara i neformalna grupa Nezadovoljne Nišlije danas popodne izveli su akciju „Pauče pomiluj“. Na protestu je bilo oko stotinak građana koji su se okupili u parku Sveti Sava, a onda prošetali do depoa „Medijane“ gde se odlažu automobili kada ih pauk odnese.

toalet-papir
Toalet papirom po Parking servisu – foto: gradjanin.rs

Na protestu je poslata poruka tako što su okupljeni gađali toalet papirima ogradu gde stoje oduzeti automobili. Okupljeni su naveli da je jasno čemu služi toalet papir pa je tako i poruka jasna.

UPSS13
foto: M. Jukić

O samoj akciji „pauče pomiluj“ govorili su Đokica Jovanović i Saša Kostić, prvi ljudi UPSS-a. Oni su ukazali na loše strane „Parking servisa“ za koji su rekli da podiže automobile na mestima gde nije obezbeđen parking kao i da se time vrši „harač“ nad vozačima i Nišlijama. Primetno je bilo da je na ovom protestu bilo više mladih nego ranije.

Na ulasku u depo, odnosno kvantašku pijacu bili su i predstavnici „Parking servisa“ koji su rekli da ovo nije način da se bilo koji problem reši, ali i da će to pojasniti u saopštenju.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *