Provedite radni dan u prirodi pored Nišave, otvorena jedinstvena zelena kancelarija

Svi ljubitelji prirode iz Niša i okoline od sada će moći da svoj radni dan provedu u kampu Fabrike umetnika gde je otvorena jedinstvena zelena kancelarija u prirodi „ZeleNiš“. Kancelarija se nalazi na obali reke Nišave, 7 km od centra grada, u naselju Brzi Brod.

Iz Udruženja Fabrika umetnika kažu da je ovo idealno mesto za rad u prirodi za sve frilensere, pisce, IT stručnjake i one koji to žele da postanu. Ova radna oaza, kako naglašavaju, dovoljno je prostrana tako da nikad nije gužva. Korišćenje kancelarije je besplatno, a obezbeđena je struja, jak internet i ležaljka.

„Verujemo da rad u prirodi daje najbolje rezultate. Kako biste uživali u svom radnom danu, ZeleNiš vam obezbeđuje brzi internet, radni prostor i lazy bag-ove, osveženje i kafu u našem malom baru, ali i ono najvažnije – zasluženi mir i zdravo radno okruženje. Ponesite laptop, a inspiraciju, kreativu i fokus udahnuće vam zelenilo i zvuci prirode“ – kažu iz udruženja.

Kamp Fabrike umetnika, nastao je 2021. godine a ideja za kamp je nastala na festivalu PozitivNi, kada su organizatori shvatili da Niš nema prostor na kome bi se okupljali svi umetnici po završetku festivala. Od tada ovo je mesto za stvaranje kao i opuštanje i  uživanje u prirodi.

Kancelarija će raditi do jeseni svakim radnim danom od 9-17 sati, a rad u „kancelariji“ će biti besplatan, bez prethodnih najava i rezervacija.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *