Published On: četvrtak, 26. aprila 2018.

Prozivka gradskih odbornika: Da li će glasati po sopstvenoj savesti?

Opozicione političke organizacije u Nišu danas od 17 sati organizuju Otvorenu skupštinu u zgradi gradske uprave (velika sala Skupštine grada – Nikole Pašića 24) na kojoj će od svih gradskih odbornika, imenom i prezimenom, biti zatraženo da se javno izjasne da li će glasati protiv otuđenja aerodroma.

Pred svakim odbornikom je izbor – da li će glasati po sopstvenoj savesti i u javnom interesu zbog kojeg su i birani, ili će svoje ime zauvek obeležiti sramotom jer su dozvolili pljačkanje Niša“ – navodi se u saopštenju koje su zajednički potpisale niške opzicione stranke.

Niške opozicione stranke koje organizuju otvorenu skupštinu su Demokratska stranka, Dosta je bilo, Dveri , Levica Srbije, Narodna stranka, Niška inicijativa, Nova stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Socijaldemokratska stranka.

Gradjanin.rs

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>