Prozivka na Čairu – Rastavac sakupio „vojsku za nove frontove“

Fudbaleri Radničkog prozivkom su započeli pripreme za nastupajuću sezonu. Na raport Milanu Rastavcu pojavio se 31 fudbaler.

rastavac na cairu
Nekolicina njih su bez ugovora, ali postoji želja da se saradnja sa niškim timom nastavi, ono što je za sada jedino sigurno je da Pavle Popara neće nositi dres Radničkog u narednoj sezoni. Igračima su se u svlačionici obratili Milan Rastavac i sportski direktor Marko Jovanović.

Zahvalio bih se pre svega igračima koji su izneli prošlu sezonu, koja je bila više nego uspešna. Poželeo bih vam lepe i uspešne pripreme. Želimo vam da budete zdravi – poručio je Marko Jovanović.

Znamo da je pauza bila kratka, verujem da ćemo nastaviti gde smo stali. Sve što radimo ima smisla samo ukoliko nastavimo istim putem. Tokom priprema posvetićemo se ozbiljnom radu, videćemo dokle će nas to na kraju odvesti, rekao je u obraćanju igračima Milan Rastavac.

Probaćemo da zadržimo kostur tima, koji bismo pojačali mlađim igračima. Želja nam je da odradimo dobar pripremni period. U Nišu ćemo trenirati do 22. juna, potom idemo na pripreme. Generalnu probu imaćemo na Čairu 11. jula – rekao je Rastavac okupljenim novinarima.

Ono što upada u oči jeste nedostatak nekolicine igrača koji su bili nosioci igre, Marko Jovanović pojasnio je razloge za to.

rastavac
Trener FK Radnički Niš – Milan Rastavac

Nemanja Lakić Pešić, Nikola Aščerić, Radoš i Darko Bulatović, samo su neki od igrača kojima je ugovor istekao. Radimo na tome da sačuvamo osnovu tima, da nosioci igre iz prošle sezone ostanu tu. Igrači su izrazili želju da ostanu, pregovaramo sa njima, a više će se znati u narednim danima. Miloš Petrović je tu iako mu je istekao ugovor, blizu smo dogovora sa njim. Cilj nam je da od prvih 11 zadržimo bar sedam igrača. Tu su neka nova lica, mladi igrači koji su pred ugovorom. Okupićemo još par klinaca iz okruženja koji će uz postojeći igrački kadar činiti tim za narednu sezonu.

Marko Jovanović je na kraju takođe rekao da je sigurno da se Pavle Popara neće vraćati na Čair, njegova želja je da karijeru nastavi u inostranstvu.

rtastavac1Na prozivci su se našli sledeći fudbaleri:

Aleksandar Kesić, Nenad Filipović, Miloš Perić, Miloš Petrović, Vladimir Đorđević, Marko Tomić, Nikola Mitrović, Vladimir Milenković, Petar Đuričković, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Petar Krstić, Miodrag Todorović, Marko Mrkić, Miroslav Marković, Aleksa Jovanović, Nikola Petković, Aleksandar Mršević, Marko Branković, Mladen Mitrović, Dušan Mladenović, Lazar Nikolić Dragomir Nikolić, Darimir Ranđelović, Ivan Pejčić, Uroš Matić, Dimitrije Đokić, Zoran Ljubinković, Aleksandar Arsić, Milan Ćulum i Ruben Okoro.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *