Prva vest: Marko Nikolić popio psovke – Niš “krcat” Grobarima

Posle svih nagađanja, trener Partizana Marko Nikolić koga je Fudbalski savez Srbije kaznio izašao je danas na meču da vodi svoj tim na stadionu „Čair“ u Nišu sa zapadne tribine, odnosno boksa koji je ograđen. Od jednog broja Partizanovaca je pozdravljen, ali od dela publike koja se takođe nalazi na zapadnoj tribini je “popio” sočne psovke. Meraklije, navijači Radničkog, su to shvatili kao neku vrstu provokacije.

Marko Nikolić sam na zapadnoj tribini – foto:D.Ilić

U Nišu ovih trenutaka počinje prvenstveni meč 36. Kola Super lige između Radničkog i Partizana. Od ovog meča mnogo zavisi ishod celog prvenstva do čijeg kraja ima još dva kola.

Partizan je danas objavio saopštenje u kome ne priznaje odluku FSS.

U danu, kada FK Partizan igra svoju možda i odlučujuću utakmicu protiv Radničkog u Nišu, znajući da je našem timu neophodna sva pažnja i energija za povoljan rezultat, sa neskrivenim žaljenjem smo u prilici da se obratimo javnosti i istaknemo da su za FK Partizan odluke Disciplinske komisije FSS, pravno nepostojeće – saopštio je FK Partizan.

Niš je pun snaga policije jer su se u Niš slile reke Grobara iz svih gradova, opština i mesta na jugu Srbije. na svojim brisačima su mnogi kačili šalove crno belog kluba. Za sada nema incidenata ni na utakmici ni u gradu.

M.S.

1 Comment

  1. Samo kulturno … i uz psovke i spominjanje najbliže i malo dalje rodbine !
    Pol nije bitan , jer kada je „biti il’ ne biti“ – nema biranja ! To ćemo posle tučnjave , privodjenja, otrežnjenja
    /čisto sumnjam da će da se „otrzne“/ , 48 satovnog zadržavanja – da ne utiču na svedoke , koje su pre toga prebili , zapalili …
    Sada je mnogo interesantnije nego pre 45-50.god. kada smo gledali fudbal ! Sada imamo „6 u 1“ – za nikakve pare i niko se ne buni ! Lepota… samo što više ne idem na „sportske i ostale priredbe“ , pa da mi plate !
    Bre, bre…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *