Prvaci dobili i medalje za polazak u školu

Oko 3.000 đaka prvaka krenulo je danas u svoje osnovne škole u Nišu i okolini.

škola2
Devočica Mila Lazović preseca vrpcu za zvaničan početak školske godine

U svim školama za đake prvake, roditelje, bake i najbliže, škole su pripremile umetničke programe gde su đaci starijih razreda recitovali, pevali i plesali.

škola-3
Spremne medalje za đake prvake

U Osnovnoj školi „Radoje Domanović“ (bivša Maršal Tito) prvaci su dobili i medalje koje im je dodelila direktorka Dušica Tričković. Simbolično je presečena i vrpca kojom je zvanično otpočela školska godina. Vrpcu je presekla devojčica Mila Lazović.

skola1
U „Radoje Domanović“ pripremljen kulturno umetnički program

Decu predškolskog uzrasta su prihvatile vaspitačice što je za njih bilo posebno uzbuđene.

M.S.

13 Comments

  1. Želim vam da u godinama koje dolaze i ova generacija đaka, kao i prethodne, zlatnim slovima ispiše nove strane u knjizi uspeha, i na taj način opravda epitet najuspešnije škole u našem gradu!
    Sa zadovoljstvom i svoje treće dete prepuštam u ruke stručnom učiteljskom i nastavničkom kadru, pod rukovodstvom sjajne direktorke Dušice Tričković!

  2. Škola koja brine o đacima i njihovim roditeljima, neguje tradiciju, postiže brojne uspehe na svim poljima… Škola čije rukovodstvo i zaposleni zaslužuju medalje! Za razumevanje, stručnost, predanost, ljudskost pre svega.
    Želim im svu sreću u daljem radu, a prvacima još mnogo medalja koje će u ovoj školi sigurno steći!

  3. Svaka čast direktorki i zaposlenima,uvek su na visini zadatka i vrlo profesionalno obavljaju svoj posao.Deca su im na prvom mestu sto je za svaku pohvalu!Samo tako nastavite ,puno uspeha vam zelim u daljem radu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *