Prvi turisti: Malme jeftiniji nego Niš! Danas se uspostavlja linija za Bazel

Avion Mađarske niskotarifne aviokompanija „Viz er“ uspostaviće danas redovnu avionsku liniju između Niša i švajcarskog grada Bazela.  Prvi avion danas stiže na niški aerodrom „Konstantin Veliki“ u 18,35 sati, a vraća se nazad ka Bazelu u 19,00 časova. „Viz er“ iz Niša već leti za švedski grad Malme,  od 25. juna ove godine, a zanimljivo je da prvi turisti iz Niša imaju sve reči hvale i za cenu i za provod u ovom švedskom gradu.

avion
Viz er sleće na „Konstantin Veliki“

-Moja poorodica i ja smo za 5.000 dinara otišli do Malmea, nakupovali odeću, prošetali, prespavali za oko 15 evra po osobi i vratili se u Niš. Ma super smo prošli. I u čemu je caka. Malme jeftiniji nego Niš za odeću. Za oko 70 evra smo nakupovali detetu svašta što ovde ne bi mogli ni u snu. Hrana je tu negde, ne sme baš Nišlija da se opušta, ali ko ide iz Niša da se najede. Ima i skupih delova grada, posebno u Kopenhagenu, ima da ne smeš da pogledaš u izlog, ali ima i tih letnjih rasprodaja modela od prošle godine koji su duplo, ako ne i više jeftiniji. Vidi se da im je jak standard, ali mnogo toga ima i za naš džep – kaže jedan od putnika. „Viz er“ je za letove iz Niša putnicima ponudio veoma povoljne cene karata, tako da je početna cena karte na letu do Malmea iznosila 1.700 dinara, a do Bazela 2.300 dinara.

U „Aerodromu Niš“ podsećaju da će  avion mađarske kompanije  „erbas B320“ sa 180 mesta, tokom leta, leteti do Malmea utorkom, četvrtkom i subotom, a do Bazela ponedeljkom i petkom.

„Viz er“ je, podsećaju na niškom aerodromu, omogućio kupovinu karata na pomenutim linijama i tokom zimskog reda letenja koji počinje 30. oktobra ove godine, a završava se 25. marta 2016.godine.

Predstojeće zime mađarska kompanija leteće do Malmea utorkom i subotom, a do Bazela ponedeljkom i petkom.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. Dokle god swe subvencionisu letovi i aviokompanije kako bi siromasni gradjani otisli i potrosili i to malo crkavice sto imaju (kao i ranije za Forli), umesto da se dovedu turisti kako bi trosili novac u Nisu, pisi preopalo. Cist politicki marketing za glupos’ i stetu gradjanima.

  2. Ukidajte sve linije i letove , aman, ili dižite cene
    kartama !!!
    Odoše nam deca , za džabe , u Jevropu … kad je bal , nek je bar uz muziku !Ne isplati nam se da nam deca idu , takoreći, bezplatno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *