Radan Ilić novi predsednik FK “Radnički” Niš?

Radan Ilić, pomoćnik gradonačelnika Niša, Zorana Perišića verovatno će biti novi predsednik Fudbalskog kluba “Radnički” Niš. Ovo potvrđuje današnje saopštenje niškog fudbalskog kluba u kome se navodi da je za petak, 9. septembar zakazana Skupština kluba na kojoj će se glasati ovim povodom.

radnicki
foto: Meraklije
radan
Dr. Radan Ilić

-Budući da je dosadašnji predsednik kluba i predsednika UO “Radničkog”, Vidak Perović iz zdravstvenih razloga podneo ostavku na navedene funkcije, na sednici će biti biran novi predsednik kluba. Kandidat za predsednika kluba je dr. Radan Ilić, pomoćnik gradonačelnika Niša, navodi se u saopštenju kluba.

Radan Ilić je završio Pravni fakultet u Nišu. Doktorirao je u Kragujevcu. Bio u vlasti od 1997. godine kao član Srpskog pokreta obnove. Posle toga se pamti da je bio direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Nišu, direktor Regionalnog centra Poreske uprave u Nišu, a sada je na funkciji finansijskog direktora Kliničkog centra u Nišu i Perišićev pomoćnik.

A.Ilić

4 Comments

  1. Šta sve napisaste – kojim se „sportskim disciplinama“ bavio i bavi, ovaj naš čovek … i treba da bude precednik na FK „Radnički“ !
    Još i da ste napisali i da ga Leskovčani traže , kad se bere paprika , pomislio bih da ovaj čovek nije „dvoglavi Arapin“ – nego hobotnica !

  2. Da li će se zadovoljiti i tom funkcijom ili će hrliti za još nekom. Profesor na megatrendu, nekakav direktor u Kliničkom i ko zna šta još a niti jedan posao ne zna valjano da radi!!! E moja Srbijo…

  3. Nisu mogli VECEG PARTOKRATSKOG PRELETACA da postave, covek ciji obraz je bio samo lova i interes, koliko ja znam od SPO-a, preko Dinkicevog URS-a pa do SNS-a, mozda i nesto sto ne znam, mozda KPJ, covek vise fotelja promenio nego gaca. Tipican primer budzetskog parazita. Zna li banda koja za sada, a do kada videcemo, predstavlja ovaj obezglavljeni i zatupljeni narod KAKO SE DANAS ZARADJUJE DINAR a da nisi NICIJA PODGUZNA MUVA?
    Evo sta je Blic pisao o gospodinu koji na javnoj funkciji nece da dostavi podatke o imovini i prihodima a obavljao je 3 funkcije istovremeno.
    http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/529338/Funkcioner-prima-platu-na-tri-mesta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *