Radnika Medijane preklještio traktor dok je obrađivao vinograd

Neša K. (57), meštanin sela Suvi do kod Niša poginuo je u subotu u svom vinogradu kada se traktor prevrnuo i preklještio ga, a od povreda je izdahnuo. Njegove komšije, prijatelji i rođaci i dalje ne mogu da veruju da ga je ovaj mali traktor poklopio i ubio jer je njegova veličina nešto veća od freze.

Kada zlo hoće da se dogodi ono se dogod. Reč je o malom traktoru firme „Toma Vinković“ koji je visok negde do struka – komentarišu meštani ovog sela.

Nastradali čovek je ovim traktorom krenuo nešto posle 13 sati da obrađuje vinograd. Kada su ga supruga i sin našli ispod traktora, pozvali su Hitnu pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Neša je bio ljudina od čoveka i to je stvarno slučaj kada đavo umeša prste. Suprugi je bilo sumnjivo što se ne vraća iz vinograda tako da ga je prvo zvala telefonom, a potom je otišla da ga potraži. Našla ga je ispod traktora. Nakon toga je pozvala sina koji je sam podigao mašinu da bi izvukli oca, a li na nesreću on je izdahnuo – priča nam jedan od meštana koji kaže da je „Neša bio radan čovek, da je taj vinograd posebno negovao“.

Poginuli Neša K. bio je radnik javno komunalnog preduzeća „Medijana“, a njegove pojedine kolege su se preko društvenih mreža oprostili od njega, a po tim objavama se vidi da je bio izuzetno dobar drug i kolega.

Njegove kolege smo zatekli u nedelju na sahrani u naselju Brzi Brod.

Idemo na sahranu čoveku kojii je spada u one koji imaju u sebi sve odlike vrlina. Kada bi birao od 1.200 radnika Medijane po ljudskosti, Neša bi bi bio u prvih deset. Eto, toliko je bio čovek – priča nam Bratislav Vučković, njegov kolega koji je juče ispratio dobrog druga i kolegu.

M.S.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *