Radomir Nikolić zvanično raspustio GO SNS u Nišu – ne možemo da trpimo više njihove svađe

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Radomir Nikolić, sin predsednika Tomislava Nikolića raspustio je večeras Gradski odbor ove partije u Nišu. Na sastanku koji je sinoć održan u Beogradu, ova odluka je već izglasana (protiv glasao samo niški kadar Dejan Jovanović) tako da je večeras raspuštanje samo proceduralno verifikovano.

Radomir Nikolic pristalice
Mnogobrojne pristalice SNS

Gradski odbor je raspušten. Vrh stranke jednostavno ne može više da trpi njihove svakodnevne svađe. Oni moraju da budu ujednjeni i da rade zajedno za dobrobit građana Niša. I oni to moraku dobro da rade ili oni to neće da rade više – kratko je rekao Nikolić.

Radomir Nikolić u Nišu
Miloš Banđur, Radomir Nikolić i Bratimir Vasiljević

Boban Džunić, član sada već bivšeg Gradskog odbora kaže da su raspušteni svi odbori i da će ubuduće niški SNS imati samo jednu organizaciju.

radomir Nikolic u spaliru
špalir za Radomira Nikolića

Imaćemo samo jedan odbor, a rukovodstvo tog odbora će ili biti izabrano ili imenovano. Naravno, u svakoj stranci ima različitih mišljenja i ove odluke koje su donesene, one moraju da se poštuju – rakao je Džunić.

Na zatvorenom sastanku prisustvovali su sem dosadašnjeg predsednika GO, Zorana Perišića (na službenom putu u Strazburu) sve poznata lica SNS u Nišu, Srđan Aleksić, Dragan Čorbić, Ljubivoje Slavković, Slobodan Maksimović,  Boban Džunić, Miloš Banđur, Bratimir Vasiljević, Adriana Anastasov, Moma Stojanović i drugi.


Špalir za Nikolića

Inače, dolazak Nikolića je bio blago rečeno spektakularan jer je dočekan uz aplauz u špaliru mnogobrojnih pristalica koje su se okupile u Obrenovićevoj ulici gde se nalaze prostorije u kome je Nikolić raspustio sva tela stranke u Nišu.

M.S.

8 Comments

 1. ,,Sve poznata lica SNS u Nišu, Srđan Aleksić, Dragan Čorbić, Ljubivoje Slavković, Slobodan Maksimović, Boban Džunić, Miloš Banđur, Bratimir Vasiljević, Adriana Anastasov, Moma Stojanović i drugi.,, А ГДЕ ЈЕ ОВДЕ БУЛАТОВИЋ ? Или вам се поткрало, или између редова, ко овде мрси воду а………..

  1. @Dragana :
   KAKO DA ČITAJU BAJKE , KADA JOŠ UČE „KOSU TANKU“ I „USPRAVNU DEBELU“ ? SADA IM OVI , KOJI SU U ŠPALIRU , PRIČAJU BAJKE A OVI NAŠI ĆE PRENOSITI PRIČE ,BAJKE ,BASNE… „SA KOLENA NA KOLENO“!
   MA , OVO JE SAMO „ZA UZ GUSLE“.
   A , OVO : „CAR JE GO“ …BILO BI MI LAKŠE , DA JE ON STVARNO GO – A NE NAROD !

 2. Stranka dovedena do granice pucanja: logikom pribiranja kadrova iz drugih stranaka (čitaj preletača) te raznih karijerista sa kupljenim diplomama (od vrha do dna stranke), lošim vođenjem spoljne i unutrašnje politike, autokratijom jednog čoveka čije su moralne i ostale vrednosti daleko ispod elementarnih nivoa, takva stranka će popucati po šavovima i raspasti se brzinom kojom je nastala…šteta koja je pritom napravljena opet ide na teret građana Srbije koji su delom i sami krivi za ovakav nakazan izbor vlasti…

 3. TRAGIČNO JE , KOLIKO JE SMEŠNO ! „ŠPALIR“ , SVE SAME „POZNATE“ NIŠLIJE… I SVI ČEKAJU „malog radojicu“ , DA IM PUSTI KIŠU – DA PORASTU !!!
  NE GINE IM PEČENJE „TOMOVAČE“ I DISTRIBUCIJA ISTE.

 4. Severna Koreja i Srbija, sestre rođene. Tamo veliki vođe, ovde veliki vođe, tamo ujedanje i cepanje za funkcije, ovde ujedanje i cepanje za funkcije. Tamo politički pajaci, nepismenjakovići i beskičmenjaci. Ovde isto. A podanici? Oni su marva za tegljenje koja mora dobro da krmi parazite na vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *