Radovi na mreži u ulici Stevana Nemanje

Seče se mreža AC DN 100 mm u ulici Stevana Nemanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje.

RADOVI NA MREŽI U SELU DONJA TRNAVA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ulici Veljka Miljkovića, kod broja 17. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Veljka Miljkovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA          

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u naselju Gornje Međurovo, u ulicama: Bogoljuba Milovanovića bb i Sretena Mihailovića bb; u naselju Deveti maj, u ulicama: Sime Dinića 11, Ivo Lole Ribara 27; u naselju Niška Banja – Kamp naselje na više adresa, i u ulici Školske česme 25; na Mramorskom brdu i Batušinačkom putu. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

NASTAVAK RADOVA U SELU MEDOŠEVAC

Produžavaju se radovi od prethodne večeri u selu Medoševac, na uglu ulica Nišavske Gradine i Svetozara Markovića, kao i iskop u ul. Nišavske Gradine, kod broja 47. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selima Medoševac i Popovac. Na pomenutim lokacijama dežuraju auto-cisterne za snabdevanje meštana pijaćom vodom, konkretno  u selu Popovac, u ul. Maršala Tita bb, i u selu Medoševac u ul. Trg Republike.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *