Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Stevan Sinđelić

Ekipe niškog vodovoda danas izvode radove na vodovodnoj mreži u Bulevaru Nikole Tesle u blizini naselja Stevan Sinđelić. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

PRIKLJUČENJE KORISNIKA U SJENIČKOJ ULICI U NASELJU DONJI KOMREN

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na priključenju korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u većem delu ovog naselja na potezu Sjeničke i Pribojske ulice. Planirano vreme završetka radova je do 15 sati kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLJUČNE VEZE U SUPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac kod trafoa, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U VIKEND NASELJU DOLAC

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju Dolac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U NASELJU NIKOLA TESLA

Kvar na priključnoj vezi u naselju Nikola Tesla u ulici Avnoja kod broja 15, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *