Rastavac na prozivci: Neću tako lako napustiti Radnički

Radnički je večeras prozivkom počeo pripreme za narednu sezonu u kojoj Nišlije žele da naprave korak dalje u odnosu na prošlu takmičarsku godinu, odnosno da igra Evropu. Iako su mnogi brinuli za status Milana Rastavca, on je danas obavio prozivku. Okupljene novinare najpre je zanimalo, hoće li Rastavac ostati na Čairu.

Milan-Rastavac
Rastavac daje izjavu novinarima

 Ja još imam ugovor sa klubom koji traje do kraja juna, neometano radim i skoncentrisan sam na rad u Radničkom. U narednim danima definisaćemo sve. Sigurno je da neću lako da odem iz Radničkog, kaže Rastavac.

Prvi meč, Radnički će igrati na Čairu, protivnik je Čukarički, dok će Crvena zvezda biti gost Nišlija u petom kolu.

Radnički-1

Ne opterećuje nas raspored. Za dobar rezultat potrebno je da igramo dobro u kontinuitetu, što znači da treba dobro startovati ali i završiti sezonu. Raspored je takav kakav je, igramo sa Čukaričkim, pa gostujemo Spartaku, u petkom dolazi nam Zvezda, u principu, možemo biti zadovoljni, kaže Rastavac.

Na prozivci su se pojavili prevashodno mladi igrači, ali i neki igrači koji će u narednim danima pokušati da se izbore za ugovor sa Radničkim.

Pregovaramo sa Darkom Bulatovićem, a Nemanja Lakić Pešić i Vladimir Bogdanović slobodni su da pronađu novu sredinu, u narednim danima pokušaćemo da dovedemo dva ili tri pojačanja, pokušaćemo u dogovoru sa predsednikom da ih što pre realizujemo, kaže sportski direktor Marko Jovanović.

Pored igrača na probi prozivci su prisustvovali sledeći igrači: Ivan Konovalov, Miloš Perić, Dimitrije Đorđević, Milorad Kojić (golmani), Nikola Stevanović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Aleksandar Mršević, Miloš Živković, Mladen Mitrović (odbrambeni fudbaleri), Marko Tomić, Andreja Apostolović, Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Petar Krstić, Nikola Petković, Nikola Mitrović, Lazar Anđelković (vezni igrači), Miodrag Todorović, Lazar Mitrović i Marko Branković (napadači). Marko Mrkić nije prisustovao prozivci.

A. Ilić

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *