Razbojnici u Nišu pretukli vlasnika menjačnice, ali nisu odneli novac

Trojica maskiranih razbojnika koji su 8. septembra napali supruga vlasnice menjačnice „Alta“ Darka M.(52) u naselju Donja Vrežina u Nišu, nisu odneli novac iz objekta, nezvanično saznajemo iz istrage.

Darko je prilikom žestokog suprotstavljanja razbojnicima dobio dve ubodne rane od noža, u leđa i u grudi. Hitna pomoć ga je na vreme zbrinula. Nad njim je obavljena operacija.

Zdravstveno stanje pacijenta je stabilno, Nema povrede unutrašnjih organa tako da se uspešno oporavlja na Klinici za grudnu hirurgiju, rekli su nam u Kliničkom centru u Nišu.

Pljačkaši sa fantomkama na glavi su pokušali na prepad da otmu novac od Darka M. tako što su dvojica pokušala da ga savladaju, a jedan je trebalo da uzme novac. To je suprug vlasnice sprečio, a razbojnici su ga tako izbodenog ostavili na vratima menjačnice. Kamere okolnih objekata su snimile razbojnike.

Vlasnica ove menjačnice koja u svom vlasništvu ima još ovakvih objerkata u gradu neposredno posle pokušaja pljačke, rekla je da se neko „okomio“ baš na menjačnice u njihovom vlasništvu jer je pre oko mesec dana opljačkan njihov objekat u Ulici Vojvode Mišića.

Darko M. nije želeo da komunicira s novinarima iz bolničke postelje. Više javno tužilaštvo je obećalo da će objaviti saopštenje povodom ovog pokušaja pljačke.,

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *